Mötesservice

Vi hjälper våra uppdragsgivare att få nöjda kunder redan från första kontakten. Processen förenklas då ni får en part att kommunicera med. Resultatet blir tryggt och kostnadseffektivt samtidigt som ni få totalkontroll. Låt oss hantera er deltagaradministration genom exempelvis anmälningssida, webbsida, mobilwebb, namnskyltar, biljetter och värdar på plats.

Inbjudningar
En professionell upplevelse för deltagaren. Inbjudningarna skickas ut med e-post och mottagarna kan besvara inbjudan direkt i e-postmeddelandet. Du håller dig uppdaterad om anmälningsläget i realtid och till dem som inte har svarat är det enkelt att skicka påminnelser. Designen för inbjudningar utformar vi tillsammans med er, enligt er grafiska profil. Det finns möjlighet att använda både film eller många bilder – här är det kreativiteten som sätter begränsningen.

Eventwebbsida
Genom en eventwebbsida kan du samla den information dina besökare behöver. Design och upplägg bestämmer du och på sidan listas exempelvis program, hotellinformation, vägbeskrivningar och medverkande. Genom kopplingar till exempelvis en Facebooksida eller en Twitter-feed kan du marknadsföra ditt event ytterligare. Det finns naturligtvis möjlighet att länka direkt till anmälningssidan via en befintlig webbsida, Facebook, ert intranät eller ett nyhetsbrev.

Anmälningssida
En kraftfull anmälningssida som möjliggör styrning av platstillgång, priser och rapporter, som kan distribueras till berörda parter. För full kontroll kan olika deltagarkategorier inom samma event erbjudas olika val och priser – inga manuella listor behövs. Vi skapar registreringar och anmälningar för event, möten, konferenser och kongresser. I ett och samma flöde sker anmälan, eventuell hotellbokning och bokning av tillval och betalning. All information samlas i en bekräftelse med möjlighet att bifoga namnskyltar, biljetter och annan information.

Mobilwebb
Med valfri design kan du kommunicera allt från biljett, program och gruppindelningar till filmer, vägbeskrivningar och information om olika partners. Dessutom kan deltagaren få all sin personliga information – direkt i mobilen. Eventuella sena ändringar kan kommuniceras direkt med gästerna. Mobilwebben distribueras ut via SMS och kan användas med alla smartphones.

Biljetter/badge
Genom digitala biljetter riskeras de inte att glömmas hemma. Genom ett SMS skickas den personliga biljetten till alla anmälda deltagare. Vill du utöver den digitala versionen även ha en tryckt biljett ombesörjer vi även det. Med fri design skapar vi dem utifrån dina önskemål och behov.

Besöksvärdar
För bästa möjliga upplevelse för dina gäster erbjuder vi tillgång till vår pool av professionella besöksvärdar. De ser till att hälsa dina gäster välkomna och omhänderta dem under hela mötet.